Для дітей з особливими потребами організовують творчий фестиваль

14 травня о 12:00 годині у міському Палаці культури імені Гната Хоткевича відбудеться благодійна інтеграційна акція – II фестиваль творчості дітей з особливими потребами «Світ стає кращим, коли ми разом», мета якого – об'єднати на сцені талановитих дітей з особливими потребами, здорових дітей та успішних виконавців.

«Минулого року казкові герої разом з учасниками фестивалю шукали ліки для чарівної скрипки Олександра Божика, а в цьогорічному фестивалі творчість дітей з вадами зору, слуху, синдромом Дауна та ДЦП поєднається у концерті.

Не обійдеться і без відомих гостей – на свято завітають талановита львівська співачка Оксана Муха та незмінна ведуча фестивалю, артистка театру імені Марії Заньковецької Олександра Бонковська. А особливим подарунком для глядачів буде вистава з казково-патріотичним сюжетом від школярів Пустомитівської ЗОШ №1, у якій красуня Весна і лісові мешканці рятуватимуть рідний край від лютих ворогів, зокрема - злого Павука Зозуки.

Уважний глядач впізнає у казкових героях багатьох знайомих персонажів сучасної української історії та проведе аналогію з сьогоденням України. Звичайно, все закінчиться добре – адже світ неодмінно стає кращим, коли ми разом»,- зазначили організатори фестивалю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: