Громадські активісти виступили за обрання Президента у першому турі (фото, відео)

Громадські активісти та відомі громадські діячі міста Львова об’єднались в ініціативу обрання Президента України у першому турі виборів. Сьогодні про свою ініціативу вони розповіли на прес-конференції у Львівському прес-клубі, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Громадський активіст Софія Федина розповіла про те, що, на її думку, легітимно обраний Президент України повинен бути якомога швидше, адже це допоможе давати правильні та своєчасні команди українській армії.

Громадський діяч Ігор Калинець додав, що Петра Порошенка саме життя винесло у крісло Президента України.

Ігор-Калинець

«У мистецьких колах він є бажаний, тому вибір падає саме на Порошенка, а інші повинні самоусунутись», - сказав Калинець.

Він переконаний, що Львів підтримає саме Петра Порошенка, тому звертається до інших кандидатів із демократичних таборів приєднатись до подібної громадської ініціативи.

«Я чекав, що це зробить Тягнибок і Куйбіда, але чомусь вони досі цього не зробили. Також пані кандидат чомусь стає суперницею у нашому патріотичному блоці», - додав Калинець.

Мирон-Маркевич

Свою підтримку подібній ініціативі також висловили Іван Вакарчук, Юрій Бубес, Ігор Герич, Ярослав Грицак, Богдан Дубневич, Мирослав Маринович, Мирон Маркевич, Володимир Парубій, Ярослав Рущишин, Олександр Старовойт, Петро Франко, Роман Шуст та Юрій Шведа.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: