Результати комісії у справі 4-тої стоматологічної поліклініки будуть відомі 15 травня, - Зуб

Сьогодні під Львівською міською радою зібралися працівники Комунальної 4-тої стоматологічної поліклініки. Одні з них вимагають звільнення головного лікаря Галини Ляльки, інші – виступають на її захист. До працівників вийшов начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб і розповів, що з приводу цієї ситуації працює робоча група, результати якої будуть відомі 15 травня. А на звинувачення у випадках корупції в цій поліклініці буде проведений контроль і аудит незалежними фінансовими установами.

«Мені соромно за медичних працівників, що у такий спосіб вони намагаються вирішувати свої особисті стосунки. Корінь проблеми криється ще у 2010-х роках, коли на мене здійснювався тиск з боку чиновників, які були призначені владою Януковича, щодо призначення головним лікарем цієї установи молодого спеціаліста, який не мав ні підстав, ні досвіду, але мав тата – колишнього заступника начальника обласної міліції Курочки. На мене тиснули, але я його не призначив. Сьогодні люди цим користуються. Курочки тут нема, але підбурює це все він. На жаль, люди не можуть вгамуватися і оцінити ситуацію не локально, а в межах держави.

Сьогодні треба працювати, а не збурювати колектив. Окрім того, я вважаю, що це ланки одного ланцюга, бо є непроста ситуація у 3-ій стоматологічній поліклініці. Я трактую це як відкриття другого фронту, для того, щоб відволікти увагу від того, що є у 3 стоматполіклініці. Працює повторна комісія по 3 стоматполіклініці, завершує роботу комісія під головуванням Марти Литвинюк. У зв’язку зі звинуваченнями у корупції, я звернувся до міського голови з проханням проведення аудиту і контролю 4 стоматполіклініки незалежним управлінням. До 15 травня визначений термін, комісія повинна подати свої висновки», - заявив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Також сьогодні на ім’я міського голови частина працівників 4-ої стоматологічної поліклініки скерувала лист з підписами людей. У листі працівники просять не звільняти головного лікаря стоматполіклініки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: