В обласній раді обговорили стан співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак провів нараду, учасники якої обговорили стан співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги, насамперед тих, що спрямовані на покращення дорожньої інфраструктури, повідомили у прес-службі ЛОДА.

Такі проекти, зокрема, реалізуються у Сокальському, Дрогобицькому та Старосамбірському районах Львівщини.

Так у Сокальському районі планується здійснити ремонт дороги в селі Угринів, що вед е до майбутнього пункту пропуску через українсько-польський кордон «Угринів – Долгобичів».

Також із залученням міжнародної технічної допомоги планують провести реконструкцію 4 вулиць загальною протяжністю 5, 461 км у місті Старий Самбір.

Відповідно до затвердженого графіку виконання проекту у 2014 році Старосамбірська міська рада повинна отримати 2 основні транші в сумі 7 млн грн.

Враховуючи відсутність необхідного фінансового ресурсу в дорожніх фондах місцевих рад, Львівська обласна рада розглядає можливість дофінансування проектів МТД з обласного дорожнього фонду.

Нагадаємо, що для ефективної реалізації інструменту міжнародної технічної допомоги сесія Львівської обласної ради затвердила Порядок співфінансування проекті МТД з обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: