Вирішенням проблеми з невиплатою зарплати працівникам ПАТ «Львівська вугільна компанія» займеться спеціальна комісія

Про її створення з профспілковими лідерами підприємства домовився перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник. Ця комісія (у складі представників вугільної галузі, профільного міністерства, облдержадміністрації та Фонду держмайна) також має напрацювати механізм щодо забезпечення розвитку вугільної галузі на Львівщині, повідомила прес-служба ОДА.

«Аби питання вирішити раз і назавжди, не допустити соціальної напруги, економічних втрат і навіть екологічних проблем», - сказав Йосиф Ситник працівникам «Львівської вугільної компанії», які сьогодні прийшли зі своїми вимогами до Львівської ОДА.

За словами Йосифа Ситника, борг з виплати зарплати на підприємстві виник ще у минулому році. Станом на перше травня заборгованість склала вже понад 5 млн.грн.

Для недопущення соціальної напруги на ПАТ «Львівська вугільна компанія» та забезпечення стабільної роботи вугільної галузі Львівщини облдержадміністрація вже неодноразово зверталась до Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Також у понеділок, 12 травня, голова Львівської ОДА Ірина Сех звернулась до Прем’єр- міністра України щодо вирішення фінансово- економічних проблем на підприємстві, які виникають у зв’язку із недостатніми об’ємами переробки рядового вугілля. Це зумовлює брак обігових коштів і, як наслідок, невиплату зарплати.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: