ІТ-фахівці допомагатимуть випускникам з вибором професії

Вже незабаром представники провідних ІТ компаній вирушать на батьківські збори до львівських шкіл. У травні стартує проект Львівського кластеру інформаційних технологій та бізнес-послуг за підтримки Львівської міської ради - «Обирай майбутнє в ІТ»! Фахівці завітають на батьківські збори, щоб поділитися власним досвідом та розповісти батькам старшокласників про перспективи роботи в ІТ індустрії. Серед доповідачів будуть кращі спеціалісти компаній-учасниць Кластеру.

«IT індустрія – це сфера майбутнього, галузь, що крокує вперед величезними кроками. І цій галузі потрібні молоді, ініціативні, креативні спеціалісти. Ми розуміємо, що батьки беруть активну участь у виборі професії для своїх дітей, тому так важливо розповісти їм про переваги та перспективи майбутнього в ІТ. І ніхто не розповість про це краще, ніж ті, хто вже працює в ІТ сфері», - вважає Степан Веселовський, виконавчий директор Львівського кластеру ІТБП.

Довідка

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це об’єднання провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO) Львова, які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: