Протягом Великоднього Ярмарку у Львові зібрали понад 13 тис. грн на молодіжні благодійні проекти (фото)

У Львові завершився П’ятий Великодній Ярмарок. На проспекті Свободи триває демонтаж конструкцій ярмаркового містечка. Учасниками цьогорічного Ярмарку у Львові стали більше 70 підприємців зі Львівщини, Івано-Франківщини, Закарпаття, Тернопільщини, Волині, Рівненщини, Хмельниччини, Житомирщини, Чернігівщини, Полтавщини, Одещини, Миколаївщини, Київщини, Харківщини, АР Крим, Луганщини, а також народні майстри з м. Слов’янська, повідомили у прес-службі ЛМР.

Протягом місяця, з 12 квітня до 12 травня, на алеї проспекту Свободи працював Великодній Ярмарок-2014. Для цього було облаштовано 101 стилізований дерев’яний будиночок. Цьогорічними родзинками стали крамничка екопродуктів та пряникова хатинка.

Протягом останніх десяти днів на Великодньому Ярмарку працював будиночок із керамічними виробами від народних майстрів за програмою підтримки м. Слов’янська.

Великим сектором Ярмарку була «Великодня майстерня», майстер-класи та відкриті заняття у якій проводили понад 40 народних майстрів з 15 областей України.

«Цього разу Ярмарок відбувся дещо стриманіше, ніж у попередні роки. Зокрема, через події у країні були скасовані заходи до Дня міста. Але нові проекти залишаються в силі і будуть реалізовані згодом. Загалом Великодній Ярмарок вдався, ми впроваджуємо різноманітні новинки і наступного року обов’язково приємно здивуємо мешканців і гостей», - зазначає координатор проекту «Великодній Ярмарок-2014» Ольга Гренюх.

Вже постійним учасником Великоднього Ярмарку є благодійна Крамничка добра Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ. Протягом роботи Ярмарку організатори проекту зібрали понад 13 тис. грн. Про це повідомила координатор проекту «Крамничка добра» Вікторія Дерев’янко.

«Кошти, виручені під час ярмарку, скерують в організацію «Лярш Ковчег» для людей з особливими потребами, а також на діяльність скаутської організації Пласт», для реабілітаційного центру «Преображення» та на проекти Комісії у справах молоді УГКЦ», - розповіла Вікторія Дерев’янко, координатор проекту «Крамничка добра».

Нагадаємо, на Великодньому Ярмарку діяли три сектори: сувенірна панорама, гастрономічний сектор та «Великодня майстерня».

ярмарок2 ярмарок3 ярмарок4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: