Шахрая та злодія Альберта «стратять» у Львові (фото, відео)

                    У Львові чекають на дивовижну вуличну медіа-виставу за однойменним оповіданням Юрія Андруховича «Альберт, або найвища форма страти». Вражаюча музика у поєднанні із вишуканою драматургією та захопливою грою акторів дивуватиме глядача 29 травня на відкритому майданчику площі Музейна (біля Домініканського собору). Вхід вільний!

                    «У центрі нашого дійства — історія Альберта Вироземського, шахрая і злодія. Щоб уникнути смертної кари, він погодився віддати душу дияволу, але підписана кров'ю угода чомусь не спрацювала — й певного осіннього дня року 1641-го його було привселюдно спалено посеред львівської площі Ринок…»,- розповів письменник Юрій Андрухович.

Історію Альберта у текстовій формі поки що не доступна публіці. Проте перше знайомство львів’ян та гостей міста із твором відбудеться у форматі театральної медіа-вистави просто неба. Львів – це справжня історична декорація цього перфрмансу. Невипадково до оповіді долучаються саме львівські музиканти — контрабасист Марк Токар і співачка Уляна Горбачевська. Виставу доповнює тонка графіка Анатолія Бєлова, що оживає під час вистави завдяки роботі vj-group «CUBE» та дивовижний виступ театру вогню «ПротиНочі».

Оповідь відбувається одночасно у формах живої декламації тексту автором, музичного супроводу контрабасом, емоційно-забарвленого співу та анімації, яка проектується на сцену і водночас є декорацією.

Зазначимо, вхід на виставу вільний. Однак охочі зможуть підтримати подальше втілення мистецьких проектів та придбати квиток за ціною 100 грн у спеціально обладнану партерну зону. Квитки у мережі кас «От-От». Усі хто долучиться до благодійної справи отримають у подарунок ексклюзивні листівки авторства Анатолія Бєлова з автографами усіх учасників проекту «Альберт, або найвища форма страти».

Нагадаємо, прем'єри «Альберта» з великим аншлагом відбулися на фестивалях «АртПоле», Meridian Czernowitz та Гогольфест. У лютому 2014 року вистава з успіхом пройшла в п’яти містах по всій Україні: в Києві, Одесі, Івано-Франківську, Тернополі, Запоріжжі.

Організатор: агенція подій АртПоле.

http://youtu.be/77YqzVoB4TE

альберт2 альберт3 альберт4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: