Штаб Порошенка звинуватив Тимошенко у «чорному піарі» (відео)

Штаб Петра Порошенка у Львівській області знайшов незаконну контрагітаційну продукцію проти свого кандидата на одній із друкарень міста Львова.

Про це на прес-конференції розповів керівник виборчого штабу Петра Порошенка у Львівській області Олег Мандюк, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

Мандюк повідомив, що йому у понеділок близько 16 30 зателефонувала невідома особа, яка повідомила, що на друкарні «Молода Галичина» у Львові виявлено два види газет, у яких написана відверта брехня проти Петра Порошенка. Особа повідомила, що у друкарні на вулиці Сахарова ці газети друкуються великим тиражем і назвала цифру у 1 мільйон примірників.

Як розповідає Олег Мандюк, він одразу виїхав на місце події, однак вдалось зайти на друкарню лише близько 21 години, оскільки чекали спочатку слідчих, потім керівника Франківського райвідділу та працівників СБУ.

Чоловік, який представився керівником друкарні, повідомив, що газети друкуються для проби. Уже у друкарні справді виявили 3270 примірників газети «Тільки факти» і 2476 примірників «Покращення по новому», хоча у вихідних даних газети вказаний тираж у тисячу примірників.

Олег Мандюк розповідає, що примірники такої газети роздавались у Львові, а також у області – на вихідних. У штабі Петра Порошенка кажуть, що у Бориславі затримали жінку, яка роздавала ці фальшивки разом із агітаційною продукцією кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко. Жінка навіть зізналась, що отримала ці газети у штабі Тимошенко.

Також Олег Мандюк повідомив, що власником друкарні до 2012 року був депутат Львівської облради Тарас Козак, а потім він продав цю друкарню подрузі своєї дружини. Відтак, у штабі Порошенка роблять висновок, що замовником бруду проти Петра Порошенка є штаб Тимошенко, який разом із медведчуківцями веде боротьбу із їх кандидатом.

Міліція зараз проводить відповідні слідчі дії, однак у штабі мають намір звернутись до Генеральної прокуратури України, оскільки подібний факт був виявлений також і у Тернопільській області. Кажуть, що якщо йдеться про дві області, то нагляд має здійснювати саме відомство Олега Махніцького, а провадження повинні бути об’єднані у одне.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: