Сьогодні в УКУ відбудеться круглий стіл «Волонтерське служіння: реалії і розвиток у Церкві і суспільстві»

Президент присвоїв Голові СБУ звання генерала армії
Петро Порошенко високо оцінив діяльність Василя Грицака і як Голови СБУ, і як керівника Антитерористичного центру. «Це людина, яка ризикуючи життям завжди була разом з бойовими побратимами на передньому краї», — сказав Президент під час урочистого зібрання Служби безпеки України з нагоди її 24-ї річниці.

Сьогодні, 14 травня, о 16.15 год. у приміщенні філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35 а, семінарська кімната 101) відбудеться круглий стіл «Волонтерське служіння: реалії і розвиток у Церкві і суспільстві». Організатор заходу – кафедра богослов’я УКУ.

Під час круглого столу о. д-р Андрій Олійник, викладач кафедри богослов’я УКУ, розповість про волонтерство як засіб для реалізації взаємного служіння у Церкві. Начальник відділу кадрів Львівської міської ради, керівник програми стажування «Перший кар’єрний крок» Галина Бордун доповість на тему «Соціальне волонтерство та стажування – динаміка розвитку міста Львова».

Директор благодійної організації «Фундація духовного відродження УГКЦ» о. Тарас Милян доповість на тему «Волонтерство у соціальному служінні Львівської архиєпархії УГКЦ. Труднощі та успіхи». Оля Липка, член провінційної групи «Віра і Світло» розповість про волонтерство та систему цінностей. А о. д-р Володимир Ждан, викладач кафедри богослов’я УКУ, виступить з доповіддю «Волонтерство на прикладі служіння студентів УКУ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: