У Садового хочуть популяризувати громадянську активність

Місто популяризує громадянську активність та відповідальність за спільні справи. 21 травня 2014 року Львівська міська рада, Фундація менеджерських ініціатив м. Люблін та муніципалітет Любліна запрошують на зустріч з представниками громадянського суспільства «РАДАР». Зустріч відбудеться у великій сесійній залі ЛМР (пл. Ринок, 1, каб. 202) з 13.00 до 18.00 год, повідомили у прес-службі ЛМР.

Зустріч відбуватиметься у поширеному для Європи форматі RADAR (Results - Approach - Deployment - Assessment and Review), який є цікавим новим методом логічної побудови публічних дебатів.

Метою організації відкритих зустрічей буде популяризація громадянської активності та відповідальності за спільні справи, налагодження стабільних зв’язків між міською владою і громадськістю, напрацювання конкретних механізмів співпраці, запозичення польського досвіду.

До участі в зустрічі запрошуються представники громадських організацій, студенти, мешканці, представники місцевого самоврядування. Зареєструватися для участі можна за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1pHSk0il-f-uNGKnwiKnl7vCEnJooBxqjIDKNg_hzfUI/edit.

Модеруватиме обговорення Володимир Беглов, громадський діяч, журналіст, блогер, радіоведучий.

Довідка

Заходи відбуваються в рамках проекту «Польський досвід системних змін. Практичні імплікації для України», який фінансується коштами Фундації Міжнародної Солідарності, в рамках програми польської співпраці для розвитку Міністерства Закордонних Справ РП.

Метою проекту є опрацювання основ для системних розв’язань у трьох ключових сферах: самоврядування, економіка і громадянська сфера. Проект буде реалізовуватись у 8 містах України (Дніпропетровськ, Львів, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Вінниця). Період реалізації проекту: 1.04.2014 - 30.11.2014.

Інформація про подію оновлюється на сторінці в Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1382665528687400/?ref_dashboard_filter=upcoming

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: