Завершився 34-й літній Кубок міжнародної федерації санного спорту (фото)

11 травня ц.р. в м. Цвікау (Німеччина) завершився міжнародний літній кубок FIL з санного спорту (34. Internationaler FIL Sommercup / 60 Jahre Rodeln / 35 Jahre Rodelbahn), повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

За численної глядацької аудиторії участь у змаганнях взяли участь 142 спортсмени - представники збірних команд Німеччини, Чехії, Австрії, Румунії та України.

Збірна команда України була представлена молодими санкарями Львівщини в категорії «Юніори А» (вікова група спортсменів 1996-1999 р.н.).

В цій групі не було рівних німецьким спортсменам, які посіли у змаганнях одиночних саней перші шість місць. Переможцем літніх змагань серед 28 учасників виявився Януш Йонас (Німеччина). Вихованці львівської школи санного спорту у цьому виді фінішували в такому порядку: Андрій Лисецький – 7 місце, Орест Собота – 11 місце, Мирослав Левкович – 20 місце.

Успішними для львів’ян виявилися змагання в командних перегонах, де А. Лисецький та О. Собота у складі змішаної дружини вибороли бронзові нагороди, поступившись командам Німеччини та Чехії.

Вітаємо тренерський колектив у складі Ю. Соботи, С. Жидкової, О. Жеребецького, М. Ковальчук, В. Гарцули за підготовку молодого спортивного резерву.

У змаганнях серед дорослих, де стартувало 20 одномісних чоловічих екіпажів, львівський тренер Степан Бандрівський показав 14 результат.

санний-спорт2 санний-спорт3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: