Фінішує проект «Мегамами міста Лева та їх діти»

17 травня об 11:00 в Палаці мистецтв (вул. Коперніка, 17, 2-й поверх) відбудеться фінал проекту «Мегамами міста Лева та їх дати» – урочисте відкриття фотовиставки, в якій візьмуть участь всі багатодітні сім’ї “львівських мегамам”, повідомила Дивись. Інфо Уляна Воробець

Конкурс започаткований Продюсерським центром Тамари Недобор та підтриманий Ротарі клубом «Київ-Софія», Благодійним фондом Святого Августина, Фотошколою “Студія 111″ та журналом «Мамин клуб».

Мета проекту – популяризувати багатодітність в Україні, акцентувати на успішності багатодітних матерів, підняти їх статус у суспільстві та зробити престижними.
У рамках проекту фотографи, викладачі та випускники “Студії 111″ провели понад 30 фотосесій щасливих багатодітних львівських родин.

Учасники проекту пишаються своїми дітками і власним прикладом демонструють, як можна бути щасливими й красивими, досягати успіху та радіти завдяки головним натхненникам та стимулам до постійної роботи над собою – діткам.

«Запрошуємо всіх бажаючих завітати на наше свято, – каже організатор Тамара Недобор. – При вході можна буде отримати Запрошення та зробити вхідний благодійний внесок ( його еквівалент – 80 грн)  на створення у Львові “Школи для мегамам”».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: