КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує: розміщення виносних рекламних конструкцій у центральній частині міста не дозволене

Розміщувати виносні рекламні конструкції – штендери – у центральній частині міста не дозволено. Такі штендери вважаються самовільно встановленими і підлягають обов’язковому демонтажу.

Виносні конструкції зовнішньої реклами можуть створювати перешкоди для руху пішоходів та неповносправних людей, завдавати незручностей мамам, які гуляють із візочками, заважати проведенню прибирання міста.

КП «Адміністративно-технічне управління» проводить щотижневі рейди, з метою очищення міста від самовільно встановлених виносних рекламних конструкцій. З початку року було демонтовано 108 таких штендерів. Порушникам були скеровані 130 вимог щодо демонтажу самовільно розміщених виносних рекламних засобів. На 29 суб’єктів господарювання, які не виконали вимог, скерували подання до Держспоживінспекції у Львівській області щодо порушення Закону України «Про рекламу». Зазначимо, що за самовільне розміщення штендерів на порушників можуть бути накладені штрафні санкції у розмірі до 1700 грн.

«Як нам відомо, до райадміністрацій міста неодноразово звертаються незрячі люди із скаргами, що виносні рекламні конструкції перешкоджають їм пересуватися вулицями Львова. Важливо, аби наше місто було безпечним та комфортним для його мешканців. Тому ми закликаємо суб’єктів господарювання працювати у правовому полі та не встановлювати штендерів у центральній частині Львова, а на решті території міста розміщувати їх виключно на підставі дозволу», - розповідає заступник директора КП «Адміністративно-технічне управління» Наталя Сеньків.

КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує межі центральної частини Львова, де не дозволено встановлювати штендери. Як  зазначено у Правилах розміщення зовнішньої реклами у м. Львові № 569 від 21.05.10, вона охоплює такі вулиці: вул. І. Франка, вул. М. Грушевського, вул. Л. Мартовича, вул. В. Стефаника, вул. Ю. Словацького, вул. Січових Стрільців, вул. Університетська, вул. Б. Лепкого, вул. Городоцька, пл. Князя Ярослава Осмомисла, вул. І. Гонти, вул. М. Кривоноса, вул. В. Винниченка, пл. Соборна, вул. І. Франка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: