ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до 5 споживачів і гарячу воду до 127 споживачів

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на сьогодні, 14 травня, опалювальний сезон продовжено до 5 споживачів, а гаряча вода подається до 127 споживачів підприємства. У зв’язку з гідравлічними випробуваннями теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна», припинено подачу гарячої води до 997 споживачів.

Станом на 14 травня, відповідно до листів-звернень, опалення подається до Дитячого дошкільного будинку №1, по вул. Таджицька, 21; Ботанічного саду по вул. Черемшини, 44; Державного комунального будинку дитини №1, по вул. Комаринця, 2а; Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи, по вул. Івасюка, 31 (Винники) та до Обласної клінічної лікарні по вул. Чернігівська, 7.

Гарячу воду отримує весь Галицький район теплових мереж, 95 споживачів Личаківського РТМ, 5 Франківського РТМ і 12 Шевченківського РТМ.

У зв’язку з гідравлічними випробуваннями теплових мереж від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна», припинено подачу гарячої води до всього Сихівського району, 25 будинків Личаківського, 274 Франківського і 257 Шевченківського районів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: