«Останній дзвоник» у львівських школах пролунає 30 травня

Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, у загальноосвітніх навчальних закладах Львова 30 травня буде проведено свято «Останнього дзвоника». Цього року медалі за успішне навчання можуть отримати 414 учнів, повідомила прес-служба ЛМР.

За інформацією управління освіти ЛМР, на початку канікул у навчальних закладах будуть проведені навчальні екскурсії та навчальна практика для учнів 1-4 класів з 2 до 5 червня, а також для учнів 5-8 та 10 класів з 2 до 13 червня. За рішенням закладу навчальні екскурсії і навчальна практика можуть бути проведені протягом навчального року.

У випускних класах навчальних закладів Львова розпочато проведення державної підсумкової атестації:

  • у 4-их класах – з 13 до 22 травня 2014 року з української мови та читання, математики;
  • у 9-их класах – з 2 до 16 червня 2014 року з української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. Визначені терміни – з української мови (диктант) 13 червня, з математики (у формі інтегрованої письмової роботи з алгебри та геометрії) 2 червня 2014 року.
  • у 11-их класах – з 23 до 29 травня 2014 року з української мови (переказ, обов'язково), історії України або математики (для учнів, які навчалися за універсальним профілем) чи з профільного предмета (для учнів, які навчалися в класах інших профілів) та предмета за вибором учнів у письмовій формі. Визначені терміни – з української мови (переказ) 23 травня 2014 року.

У 2013-2014 навчальному році з навчальних закладів Львова випускається 4133 випускники. 414 учнів є претендентами на нагородження медалями, з них 337 учнів - претенденти на нагородження золотою медаллю, а 77 – срібною медаллю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: