Рада затвердила Програму з оздоровлення та відпочинку дітей на 2014 рік

Програма з оздоровлення та відпочинку дітей міста Львова на 2014 рік була прийнята сьогодні, 15 квітня, під час сесії Львівської міської ради. «За» проголосував 61 депутат, повідомила прес-служба ЛМР.

Як зазначено в ухвалі, затвердження даної програми зумовлене необхідністю реалізації сучасної політики оздоровлення та відпочинку дітей, спрямованої на забезпечення сприятливих умов для їх всебічного розвитку.

Загрозою здорового способу життя дітей та молоді є вплив постійно діючих факторів ризику, незадовільна екологічна ситуація, стресові перевантаження, які спричиняють зниження імунітету та розвитку у дітей хронічних захворювань, що загострює проблему можливої дитячої інвалідності.

Поліпшення стану здоров’я дітей, відновлення їх життєвих сил, зайнятість у канікулярний період, запобігання бездоглядності, створення можливості продовжити виховний процес та розвиток творчих здібностей дітей забезпечують організоване оздоровлення та відпочинок.

Фінансування програму здійснюється за рахунок коштів міського бюджету Львова на 2014 рік, виділених на заходи з оздоровлення та відпочинку дітей у розмірі 560 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: