Садовий мріє про екологічний транспорт у Львові

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні зазначив, що у міській раді мають працювати кращі фахівці. Відтак, якщо на ту чи іншу посаду буде запропоновано кращу людину, можна дебатувати. Також мер переконаний, що рішення, які приймаються у міській раді, проходять жорсткий контроль, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Рішення, які приймаються в міській раді, проходять достатньо жорстке «сито». Те, що стосується тарифної політики, - це під особливою увагою. Якби були ті чи інші порушення, давно були б вже опротестовані і не діяли рішення. Ми повинні розуміти, що вступили у виборчий процес. Починаються виборчі кампанії, тому питання тарифів завжди є актуальними під час виборів, щоб сподобатись виборцям. Буде багато флеш-мобів, цікавих інтерактивних акцій, щоб показати виборцям, як певні політичні сили їх люблять. Це треба пережити. Так було завжди, ситуація не змінюється. Я думаю, що наші люди мудріші, вони будуть підтримувати людей, які не на словах, а своїми ділами показують, що вони працюють для громади», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також мер відповів на запитання журналістів щодо пропозиції громадських активістів про звільнення деяких посадовців Львівської міської ради.

«В мене принцип: якщо на ту чи іншу посаду є людина, яка зможе краще працювати, я, безперечно, цю посаду буду пропонувати їй. Ніхто з посадовців не має постійної роботи на все життя. Такого не буває. Мають працювати кращі. В мене є багато зауважень до багатьох урядників, які працюють в міській раді. Запропонуйте кращу кандидатуру, тоді будемо дебатувати. Має робитись робота», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Андрій Садовий також розповів, що цього року місто буде закуповувати на заводі «Електрон» електробус, трамвай та тролейбус.

«Завдяки збалансованій політиці, яка сьогодні ведеться, люди мають тепло і воду, чого не мають інші міста нашої держави. Якщо хтось хоче проблем по транспорту, хай поїде в Тернопіль. Там сьогодні жодна маршрутка не виїхала. Там сьогодні транспортний колапс. У Львові все працює, їздить. Зауважень є дуже багато. Якби у 90-тих роках не був знищений автобусний парк міста, ми б не мали тих проблем, які сьогодні маємо. Тоді всі автобуси порізали, продали, АТП продали. Ми заново це все вибудовуємо, роблячи ухил на електротранспорт. Будемо цього року закуповувати ще тролейбуси, трамваї. На заводі «Електрон» на наше замовлення роблять електробус, щоб Львів мав екологічний транспорт. Я переконаний, що цей транспорт буде на 50% дешевший, бо електроенергія – це наше виробництво», - додав мер Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: