Сьогодні надзвичайно важливо спілкуватися з людьми, - Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий взяв участь у загальноукраїнському столі національної єдності, що проходив вчора  в Києві, повідомили у прес-службі ЛМР. 

«На загальноукраїнському столі національної єдності були присутні два українські президенти: Леонід Кучма та Леонід Кравчук, в.о. Президента України Олександр Турчинов, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, члени уряду,  кандидати в президенти,  глави церков, кілька голів обласних рад, голова донецької ОДА, міський голова Донецька.

Мене втішило, що градус цієї наради був конструктивніший, ніж попередня зустріч, де йшлося про зміни до Конституції. Всі присутні політики між собою давно знайомі і разом працюють 20 років. Це накладає певний відбиток. Мене втішило, що всі розуміють якщо на сході України є біда, є пожежа, то її треба гасити спільно. Треба виїжджати на місце, треба спілкуватися з людьми. Було прийнято рішення, щоб стіл єдності провести в Донецьку. Орієнтовно це планується на суботу. Ще не до кінця визначено формат, і хто братиме в ньому участь, але сьогодні надзвичайно важливо спілкуватися з людьми, тому що сьогодні в Україні велика кількість людей є дезорієнтована, вона не отримує правдивої інформації, бо довгий час знаходилася під українським інформаційним вакуумом з одної сторони, а з іншої – прогресивною політикою російських засобів масової інформації, які достатньо дозовано давали інформацію, що ділила нашу країну достатньо сильно. Тому я переконаний, що якщо такі круглі столи відбуватимуться на сході, якщо ті політики, які сприймаються на сході, будуть мати зустрічі з громадянами, з керівниками підприємств, то буде результат. Безперечно, ні в кого не виникало дискусій, що люди, які причетні до смертей, мають нести покарання. Люди починають розуміти, що ніхто зі сторони цю проблему не врегулює. Ця проблема має бути врегульована українцями, і акцент має бути на спілкуванні з людьми.

Сьогодні нашою роботою ми маємо показувати єдність, толерантність і не піддаватися на провокації. Мудрість має перемагати», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: