Спортсмени позмагаються на щорічному Півмарафоні «Gorganу.Львів 2014»

Активні львів’яни закликають всіх охочих доєднуватись до наймасштабнішої спортивної події весни. У Львові триває підготовка до четвертого щорічного Півмарафону «Gorgany. Львів 2014». Масовий забіг відбудеться 18 травня, тож учасники вже розпочали тренування, а організатори – Gorgany.com, спортивні клуби Ультра і Бескид - проводять впорядкування маршруту. До традиційної дистанції Півмарафону – 21 км – цьогоріч додали також скорочений варіант пробігу на 7 км.

Стартова лінія львівського Півмарафону «Gorgany. Львів 2014» цьогоріч об’єднає рекордну кількість бігунів – світова традиція міських марафонських забігів прижилася у Львові й набуває популярності. Наше місто на день стане територією здоров’я, а вулички і парки сформують динамічний маршрут для фізичної розминки. Участь у Півмарафоні можуть взяти всі повнолітні мешканці Львова, професіонали та аматори бігу з інших міст, а також іноземці.

«Захід проводиться не вперше і вже є традиційним для нашого міста. В цей день місто перетвориться на своєрідний спортивний острівець і на його теренах всі охочі матимуть змогу вдосконалити свою майстерність. Як показує практика, марафонські забіги набувають популярності у нашому місті, а це в свою чергу сприяє популяризації спорту та активного відпочинку. Тому запрошуємо всіх взяти у ньому участь, адже цьогоріч планується залучити рекордну кількість бігунів», - розповіла Віра Макар, керівник відділу фізичної культури та спорту ЛМР.

Організатори Півмарафону пообіцяли спортсменам охайний, добре промаркований маршрут, достатню кількість питної води та контроль медиків. Передбачені нагороди для переможців у кожній віковій категорії.

«З року в рік львівський Півмарафон розростається, як соціальна ініціатива. До нього долучаються дедалі більше учасників та партнерів. Основне спрямування такої події – не стільки змагання на швидкість, як популяризація здорового способу життя, сили та витривалості, роботи над собою. Це і альтернативний відпочинок, і нагода поспілкуватися для активних людей», - зазначили організатори.

Півмарафон стартуватиме з центру міста – від Оперного театру – о 10:00 год і пролягатиме за маршрутом: проспект Свободи – площа Соборна – вул. Пекарська – вул. Мечнікова – парк Погулянка – вул. Пасічна – Винниківський ліс – вул. Пасічна – парк Погулянка.

Очікується, що перший етап змагання – забіг на 7 км – закінчиться до 11:00 год, а учасники основного забігу фінішують до 13:00 год. Кінцева точка обох маршрутів знаходиться біля озера за Центром творчості дітей та юнацтва Галичини в парку Погулянка.

Всі охочі до участі у Півмарафоні можуть зареєструватися на обрану дистанцію через сайт www.lvivmarathon.com або заповнити заявку в магазині Gorgany.com. Тренери закликають не відкладати з початком підготовчих тренувань, щоб встигнути плавно ввійти в форму і не  перенапружувати організм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: