У Львові навчатимуть методикам проведення ефективних громадських експертиз

Центр «Наше право» запрошує громадських активістів на практичний тренінг „Як провести громадську експертизу діяльності органів місцевої влади?”. Проведення тренінгу заплановано на 02 червня 2014 р. у приміщенні Львівського прес-клубу (пр.Шевченка, 11 м.Львів).

Метою тренінгу є отримання практичних навичок та знань у застосуванні інструменту громадської експертизи, підготовці експертних пропозицій, технології адміністративного та судового оскарження бездіяльності органів місцевої влади, стратегії і тактики проведення ефективної громадської експертизи.

До участі запрошуються представники органів самоорганізації населення, засобів масової інформації, професійних, творчих спілок, організацій роботодавців, благодійних і релігійних організацій, громадських об`єднань.

Просимо зголошуватись до участі зацікавлених до 18:00 29 травня 2014 року відправивши відповідний лист на електронну адресу [email protected] із темою «Тренінг. Львів».

Проведення серії тренінгів з питань проведення громадських експертиз заплановане у м.Луцьку (25 квітня), м.Львові (2 червня) та м.Луганськ (16 червня).

Джерело : ІПЦ «НАШЕ ПРАВО»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: