У Львові затверджено інвестиційний проект з будівництва «Території терору» та добудови навчально-виховного комплексу на Сихові

Сьогодні, 15 травня, 72 голосами сесії Львівської міськради було прийнято ухвалу про затвердження Програми інвестиційного проекту, умов конкурсу та конкурсної документації з вибору інвестора для укладення інвестиційної угоди, повідомили у прес-службі ЛМР.

В ухвалі йдеться про затвердження інвестиційного проекту, що об’єднує два об’єкти інвестування в один проект із двома компонентами. Це дозволить потенційному інвестору залучити кошти для будівництва Меморіального музейного комплексу тоталітарних режимів «Територія Терору» на просп. В. Чорновола, 45 та добудувати навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад першого ступеня» у мікрорайоні Сихів-18.

Після завершення будівництва, музейний комплекс «Територія Терору» перейде в комунальну власність територіальної громади міста, а навчально-виховний комплекс – у власність інвестора з урахуванням певних вимог громади.

Першою частиною інвестиційного проекту передбачається завершення будівництва двоповерхового будинку начально-виховного комплексу, який складатиметься з трьох блоків: дошкільного і шкільного підрозділів та блоку спільних приміщень.

Друга частина проекту передбачає будівництво проектованого музейного комплексу «Територія Терору», що складатиметься з чотирьох зон, а саме: «Аванзони», «Алеї тоталітаризму», «Пересильної тюрми № 25» та автостоянки для відвідувачів.

Також ухвалою затверджено умови проведення конкурсу з вибору інвестора для будівництва та добудови об’єктів інвестиційного проекту. Завданням інвестиційного конкурсу є визначення на конкурсних засадах юридичної чи фізичної особи, яка забезпечить найкращі умови його реалізації.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: