Забудовнику на Озаркевича нададуть дві ділянки взамін

Для влаштування майданчика відпочинку, ослаблення суспільної напруги та врегулювання конфліктної ситуації, буде відчужено 8 об’єктів нерухомого майна на вул.Озаркевича, 4, які належать на праві власності ТзОВ «Розвиток нерухомості». Відповідну ухвалу прийняла сьогодні сесія ЛМР.

За словами начальника юридичного управління ЛМР Гелени Пайонкевич, відповідно до цієї ухвали, ТзОВ «Розвиток нерухомості» погоджено місце розташування земельних ділянок та надано дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду. «Це ділянка на пр.Чорновола, 69, площею 0,2700 га та ділянка на вул.Струмок – Масарика, 7, площею 0,1750 га. Ці дві ділянки є менші за своєю площею, ніж ділянка на вул.Озаркевича. Наступними рішеннями міської ради пропонуватиметься затвердити проект землеустрою  і розірвати договір земельної ділянки на вул.Озаркевича», - зазначила Гелена Пайонкевич.

Також ТзОВ «Розвиток нерухомості» повинен буде підписати з міською радою договір пожертви та безоплатної передачі будівель, що на вул. Озаркевича.

Нагадаємо, минулого тижня виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення, яким надав управлінню охорони історичного середовища ЛМР функції замовника проведення оцінки нерухомості майна на вул.Озаркевича, 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: