133 добровольці дали згоду проходити військову службу у 3-му батальйоні територіальної оборони

Для проходження служби за контрактом в  3-му батальйоні територіальної оборони дали згоду 133 військовослужбовці, з них 39 офіцерів, які вже готові виходити на злагодження, – про це під час розширеної наради з питань формування 3-го батальйону територіальної оборони під керівництвом голови ОДА Ірини Сех повідомив в.о. Львівського обласного комісара полковник Ігор Боловицьких.

За його словами, комплектування  батальйону територіальної оборони здійснюється за змішаним принципом, а саме добровольців із числа військовослужбовців за контрактом та осіб, призваних на військову службу з мобілізації.

Також Ігор Боловицьких  поінформував, що на посаду командира 3 батальйону територіальної оборони призначений підполковник запасу Кушнір Андрій Віталійович, який має досвід виконання завдань за різними напрямками службової діяльності, в тому числі і участь в миротворчих операціях та з питань управління та застосування військових частин та підрозділів Збройних Сил України.

«В повному обсязі батальйон забезпечений стрілецькою зброєю та боєприпасами, інженерним озброєнням, технікою та майном, продовольчими запасами, засобами зв’язку, душовими установками, медичним обладнанням. Частково речове майно отримано на 60% через відсутність на пасах курток та утеплених штанів, черевиків з високими берцями, бронежелетів, кашкетів, спальних мішків, постільної білизни тощо», – зазначив в.о. Львівського обласного комісара.

Він додав, що за 1 млн грн, виділених Львівською владою, заплановано придбати черевики, футболки, шапки, спальники, які будуть закуплені ближчим часом, а для повного забезпечення потреб батальйону необхідна сума  520 440 грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: