Через негоду три десятка сіл на Львівщині залишились без газу (фото)

Внаслідок збільшення води у річці Дністер через негоду впродовж 14-15 травня було пошкоджено та перекрито газопроводи в трьох районах Львівської області.  У зв’язку з аварією,  газопостачання було припинено більше 5-ти тисячам споживачів регіону. Аварійні служби ПАТ «Львівгаз» виїхали на місця для  відновлення систем газопостачання. За результатами роботи, мешканцям районів буде оперативно повідомлено про терміни відновлення постачання блакитного палива, повідомили у прес-службі ПАТ "Львівгаз".

За попередніми даними, порив труби було виявлено на переході через потічок в Жидачівському районі. У зв’язку з цим подачу газу перекрито приблизно у 50-ть житлових будинків села Монастирець.

Така ж ситуація виникла у Самбірському та Старосамбірському районах. Там надмірна вода порвала газові труби на чотирьох переходах через річку Дністер. Зокрема, у Самборі виявлено пошкодження на переході у між селами  Ралівка- Задністря. Натомість у Старому Самборі вода порвала трубу між селами Сознань-Страшевичі. У результаті, блакитного палива залишилось 13 сіл Сабірського та 16 сіл Старосамбірського районів.

Окрім того, сильна негода нашкодила і мешканцям міста Львова. У житловому  будинку на вул. Святослава 2, через підмив фундаменту з’явилася тріщина в несучій стіні. Працівниками ПАТ «Львівгаз» було перекрито подачу газу до будинку, а мешканці евакуйовані.

повінь2 повінь3 повінь4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: