На Львівщині і надалі очікують підйому рівнів води

16 травня на річках басейнів Сяну, Дністра очікується продовження розвитку дощового паводку з підйомом рівнів води на 0,5 – 1,5 м, на окремих ділянках до 2 – 2,5 м над рівнями 15 травня на 08:00, повідомляє прес-центр ДСНС України у Львівській області.

Місцями затоплення заплав, сільськогосподарських угідь, в гірських та передгірських районах можливе початкове часткове затоплення господарських об’єктів, будинків в окремих прирічкових населених пунктах. В горах зберігається загроза формування селей.

Упродовж 16 травня в нижніх течіях Стрв’яжа, Стрия, Свічі, у Дністрі на ділянці Самбір – Журавно, очікується продовження підйому рівнів води на 2,5 – 3,5 м над рівнями 15 травня на 08:00. Місцями затоплення заплав, сільськогосподарських угідь, в гірських та передгірських районах можливе початкове часткове затоплення господарських об’єктів, будинків в окремих прирічкових населених пунктах.

16 – 17 травня очікується підйом рівнів води над рівнями 15 травня на 08:00 год.:

- в Дністрі на ділянці Самбір – Журавно на 1 – 1, 5 м;

- в річках басейну Західного Бугу на 0, 3 – 1 м, місцями можливий вихід води на заплаву.

16 травня місцями пориви північно – східного вітру 15 – 20 м/с. Вночі місцями сильні дощі. Вдень подекуди грози.

Вночі та вранці 16 травня на річках басейну Дністра, у Дністрі на ділянці Стрілки – Самбір (Старосамбірський, Самбірський, Дрогобицький райони) очікується продовження підйому рівнів води на 1 – 2 м, р. Бистриця – с. Озимина на 2 – 3 м, р. Тисмениця – м. Дрогобич на 3 – 4 м над рівнями 15 травня на 20:00. Затоплення заплави, сільськогосподарських угідь, часткове затоплення прирічкових населених пунктів, господарських об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: