Сех доручила сформувати батальйон до 1 червня, хоча запис у нього добровільний

В стислі терміни, а саме до кінця травня цього року, 3-ій батальйон територіальної оборони повинен бути повністю сформованим, – про це сьогодні, 16 травня, під час розширеної наради з питань формування 3-го батальйону територіальної оборони заявила голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех.

Вона  закликала патріотів, сильних морально і фізично чоловіків віком від вісімнадцяти до сорока п’яти років, вступати на службу в батальйон, щоб протистояти агресору: «Усі ми розуміємо, що відбувається в державі, яка небезпека нам загрожує. Ми можемо покладатися тільки на власні сили. Ми можемо покладатися на силу й мужність наших захисників, воїнів», – наголосила Ірина Сех.

Своєю чергою, запевнила очільник області, влада Львівщини сприятиме  в максимальному вирішенні усіх необхідних питань, пов’язаних з матеріально-технічним забезпеченням.

Також Ірина Сех звернулася до голів районних державних адміністрацій з ініціативою закласти кошти у районних бюджетах для підтримки  нашого батальйону, який буде захищати мирне населення Львівської області.

«Як відомо, з обласного бюджету виділено мільйон гривень на потреби батальйону. Активно підтримують військових громада і підприємці. Створено Благодійний фонд для матеріально-технічного забезпечення батальйону. Влада Львівщини зацікавлена в тому, щоб цей батальйон був максимально дієвий та міг виконувати серйозні військові завдання», – підкреслила керівник області.

Наостанок своєї доповіді Ірина Сех зазначила, що за останні місяці наша держава зазнала дуже багато лиха. Українці  добре розуміють ціну миру й щиро його прагнуть. Але агресор повинен знати, що тут його не зустрінуть з хлібом-сіллю. На Львівщині він отримає рішучу збройну відповідь.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: