Ті завдання, які поставив Майдан, ми виконали, - Колодій

В сесійному залі Львівської обласної ради відбулася нарада щодо проблемних питань формування Третього батальйону територіальної оборони. В нараді взяли участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій, голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех, військові комісари, керівники та офіцери Третього батальйону територіальної оборони, голови районних рад та адміністрацій та міст обласного значення.

Обласний комісар озвучив головні проблеми, пов'язані з матеріально-технічним забезпечення підрозділу та набором особового складу. Також військові проінформували про використання коштів, які були зібрані благодійниками та виділені з місцевих бюджетів на потреби військових.

Петро Колодій, звертаючись до присутніх зазначив: «Ті завдання, які поставив Майдан, ми виконали. Але зараз йде війна. Хоча на Львівщині відносно спокійно, маємо бути готові зупинити будь-яку агресії чи провокацію. Саме тому ми повинні активно долучитися до формування Третього батальйону територіальної оборони».

Також очільник області закликав до координації дій військових та формувань самооборони, що складаються з патріотичних галичан, які через вік не підпадають під мобілізацію, але можуть і хочуть захищати Батьківщину.

Ірина Сех, в свою чергу, запевнила військових, що обласна державна адміністрація докладе всіх зусиль для вирішення матеріально-технічних та побутових проблем батальйону.

Військові подякували голові Львівської обласної ради Петрові Колодію за кошти виділені з обласного бюджету для потреб батальйону, а голові обласної адміністрації Ірині Сех за розробку відповідної програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: