У Львові стартував дитячий соціальний фестиваль «Лютин-2014» (фото)

16 травня ц.р. за підтримки управління молоді та спорту та департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації у м. Львові стартував дитячий соціальний фестиваль «Лютин». До проведення фестивалю залучено низку громадських організацій, серед яких БФ "Серце до серця", БФ "Відкриваємо серця", ГО "САМІ".

Упродовж двох днів (16-17 травня) у парку «Горіховий гай» та у приміщенні кінотеатру «Сокіл» соціально незахищені діти матимуть можливість спілкуватися із ровесниками та навчатися новим умінням: спортивним, рукодільним чи мистецьким.

У відкритті фестивалю взяли участь заступник директора департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Яковець, заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Вацеба, отець Андрій з церкви Стрітеня Господнього УПЦ КП та ін.

Організатори дитячого соціального фестивалю «Лютин» надали можливість сиротам та дітям із малозабезпечених сімей взяти участь у цікавих майстер-класах, спортивних та козацьких забавах, пізнавальних атракціях. Традиційно відбувається варіння та куштування кулішу.

До участь у фестивалі залучено понад 500 дітей з усіх районів Львівської області.

Усі діти отримають пам’ятні подарунки.

Фестиваль відбувається за адресою: м.Львів, вул. В.Великого, 14 А, парк «Горіховий гай», поблизу біля кінотеатру «Сокіл».

Контактна особа у департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації – головний спеціаліст відділу сімейної політики – Наталія Пашина (255-47-96, 097 395 23 59).

Контактна особа від управління молоді та спорту - головний спеціаліст відділу молодіжної політики - Горун Юрій (238-48-82).

лютин2 лютин3 лютин4 лютин5 лютин6 лютин7

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: