«Кредобанк» обрано партнером для удосконалення реєстрації відвідувачів візових центрів Польщі

Компанія VFSGlobal, що є оператором візових центрів Республіки Польща, обрала «Кредобанк» для реалізації проекту попередньої оплати послуг пунктів прийому візових анкет у Львівському консульському окрузі (Львів, Івано-Франківськ, Ужгород). На думку VFSGlobalта Генерального консульства Польщі у Львові, нова система істотно зменшить час очікування дати подачі документів на візу та виключить вплив на реєстрацію відвідувачів з боку недобросовісних посередників.

Реєстрація відвідувачів за новою системою розпочнеться в червні на дати прийому документів з липня 2014 року. Відповідно до нової процедури громадянин, що бажає подати заяву на отримання візи до Польщі, має звернутися до будь-якого відділення «Кредобанку» та здійснити попередню оплату послуг візового центру, пред’явивши паспорт громадянина України та закордонний паспорт.

При здійсненні оплати банк генерує кожному клієнту унікальний персональний код, пов’язаний з його персональними даними. З наступного дня після отримання коду заявник може зареєструватися та призначити собі зручні дату і час подачі візової заяви у пункті прийому анкет на сайті візового центру або ж за допомогою дзвінка на гарячу лінію VFSGlobal.Отриманим кодом може скористатися виключно особа, що здійснювала оплату. Термін дії коду – 6 місяців з моменту оплати.При візиті до візового центру додаткові платежі, крім консульського збору, не стягуються.

«Кредобанк» співпрацює з компанією VFSGlobalвже кілька років, приймаючи візові платежі та відкриваючи банківські відділення у пунктах прийому візових анкет, говорить директор департаменту роздрібних клієнтів ПАТ «Кредобанк» Орися Юзвишин. – Сподіваємося,що нова система прийому попередніх оплат у будь-якому відділенні нашого банку та можливість комфортно призначити дату подачі документівзведе до мінімуму черги та строк очікування можливості подати документи на візу через пункти прийому візових анкет».

Прес-служба ПАТ «Кредобанк»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: