Тягнибок приїхав до Львова

Голова Львівської обласної ради Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь в заходах з вшанування дня пам'яті жертв політичних репресій та 70-их роковин депортації кримсько-татарського народу, повідомила прес-служба ЛОР.

Петро Колодій, спільно з першим заступником голови ЛОДА Йосифом Ситником та Народним депутатом України, кандидатом на пост Президента України Олегом Тягнибоком, проклав квіти та запалив лампадки біля пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів.

Керівництво області, депутати Львівської обласної рад Андрій Корнат та Оксана Юринець, представники громадських організацій взяли участь у  панахиді за жертвами комуністичних злочинів.

Також Петро Колодій взяв участь у мітингу з нагоди 70-ї річниці депортації кримсько-татарського народу.

"Сьогодні, як і 70 років тому, кримсько-татарський народ у вигнанні, а територія Криму тимчасово окупована. Та вшановуючи жертв політичних репресій та депортації ми не повинні забувати хто їх спричинив, – наголосив Петро Колодій. – 23 роки в українському парламенті сидять комуністи. Саме ця партія має нести відповідальність за злочини проти українського і кримсько-татарського народів. У Верховній Раді України зареєстрований законопроект №3530 про заборону комуністичної ідеології. Комуністична партія має бути заборонена в Україні".

Петро Колодій також зазначив, що Комуністична партія, як і Партія регіонів, має нести відповідальність за фальсифікацію голосування в Кримському парламенті щодо референдуму, що призвело до окупації Криму та деверсіно-терористичних акцій на Сході України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: