Концерт Ані Лорк у Львові можуть скасувати

2 червня у Львові в приміщенні Львівської Опери має відбутися концерт Ані  Лорак, проте, чи відбудеться він достеменно невідомо.
В приватній розмові кореспонденту Галицької правди директор Опери Тадей Едер повідомив, що наразі Ані Лорак ще вагається чи проводити концерт у Львові, хоча квитки на концерт львів’яни активно розкуповують.
Нагадаємо, активісти та громадські діячі попередили Ані Лорак,щоб вона скасувала концерт, в протилежному випадку влаштують їй пікет із закиданням помідорами.Співачка спровокувала  неприязнь своїм ставленням до подій під час Майдану.
Зокрема, вона зазначала:«Люди протестують на Майдані,бо їм бракує любові. Я не піду на Майдан, і нікому не рекомендую.»
Під час Майдану співачка ще не раз висловлювала образливі заяви в бік протестувальників.Ще більше обурення в громадськості викликав недавній кліп Ані Лорак на пісню Володимира Івасюка «Мальви», де були використані кадри з розстрілом людей під час революційних подій в Києві.
Чи буде концерт чи ні, буде відомо наприкінці тижня, проте, активісти, які планують влаштувати співачці пікет вже купили декілька квитків,щоб вже безпосередньо під час концерту висловити їй свій протест:

«Наскільки я знаю, точно придбано десь 15-20 квитків, аби можна було без перешкод потрапити у зал і вже там висловити свій протест співачці», - про це «Погляду» повідомило джерело у молодіжному середовищі міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: