У Бродах прощатимуться із загиблими льотчиками

Завтра, 20 травня, до Бродів доставлять тіла льотчиків, які загинули під час антитерористичної операції у Слов’янську Донецької області. У військовій частині 2595, де вони служили, відбудеться прощання. 21 травня – похорон.

20 травня об 11.00 гелікоптер із домовинами прибуде на аеродром в с.Конюшків Бродівського району, після цього - переїзд до Бродів, урочистий проїзд містом. 12.00 - початок прощання із загиблими в клубі в/ч 2595 (вул. Храпая,1). О 14.00 тіла двох загиблих відправлять в їхні рідні міста. Олександра Сабаду поховають на Кіровоградщині, Миколу Топчія – на Харківщині.

21 травня об 11.00 у клубі військової частини розпочнуться похорони Руслана Плоходька, Сергія Руденка, Ігоря Грішина, яких поховають на Бродівщині.

!!! Виїзд до Бродів для представників ЗМІ 20 травня о 9.00 від Львівської облдержадміністрації. Виїзд 21 травня о 9.00 від Львівської облдержадміністрації (прохання акредитуватися у прес-службі).

Загиблі герої:

Майор Сабада Олександр Борисович, начальник штабу-перший заступник командира вертолітної ескадрильї, 34 роки, народився в Черкаській області, родина мешкає в Бродах, залишилося двоє дітей – 11 і 2 років.

Майор Плоходько Руслан Володимирович, командир вертолітної ланки, 39 років, народився в Харкові, залишилося двоє дітей 10 і 3 років.

Майор Руденко Сергій Сергійович, командир вертолітної ланки, 35 років, народився в Бродах, залишилася трирічна дочка.

Капітан Топчій Микола Миколайович, бортовий авіаційний технік вертолітної ланки, 38 років, народився в Харківській області, сім’я мешкає в Бродах, дочка – 10 років.

Старший лейтенант Грішин Ігор Іванович, бортовий авіаційний технік вертолітної ланки, 39 років, народився в Слов’янську Донецької області, родина мешкає в Бродах, двоє дітей – 8 і 7 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: