У Стрийському районі водій легковика наїхав на велосипедиста та залишив місце пригоди

У Стрийському районі працівники Державтоінспекції оперативно встановили водія-втікача. Порушник скоїв наїзд на велосипедиста та залишив місце пригоди, повідомили у прес-службі Управління ДАІ у Львівській області.

Подія трапилась цієї суботи, 17 травня, близько 20.30 години на автодорозі «Стрий-Журавно». За попередніми даними, водій автомобіля «ВАЗ» не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та вчинив наїзд на 23-річного велосипедиста. Після цього керманич легковика поїхав із місця ДТП.

У результаті автопригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження. Каретою «швидкої» постраждалого доставили до лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Проведеними розшуковими заходами співробітники ДАІ встановили водія, який вчинив цю ДТП. Як виявилось, за кермом легковика «ВАЗ» був 19-річний юнак, мешканець одного із сіл Стрийського району.

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та остаточні причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: