Автосотня не допустить повернення Тирчика

Одіозний керівник Львівлісу прагне повернутися на посаду. Така інформація стала відома у понеділок, 19 травня, під час засідання Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, повідомляє ГФ "Рабів до раю не пускають".

Засідання Громадської ради за участі громадських активістів відбулось уперше. Для громадського контролю до ради увійшли представники низки ГО, зокрема і громадського формування «Рабів до раю не пускають». Упродовж декількох годин було затверджено Положення про Громадську раду при Львівському ОУЛМГ. Також обрали заступника та секретаря ради, а також сформували робочі органи Громадської ради. Усі робочі питання погодив голова Громадської ради при Львівському ОУЛМГ Миклуш С. І.

Тим часом, під час засідання Громадської ради стало відомо, що перебуваючи на лікарняному Ярослав Тирчик не планує звільнятись із посади начальника Львівлісу. Навпаки, ближчим часом він повернеться на посаді. І йому байдуже до звинувачень Люстраційного комітету та оприлюднених фактів зловживання посадою. А тому керівник ГФ «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський заявив: «Пану Тирчику варто подбати про власне здоров’я і не повертатись із лікарняного ліжка у тепле чиновницьке крісло. Прошу всім його знайомим, які прочитають це повідомлення, порадити п.Тирчику забути про керівне крісло».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: