Депутати Львівської обласної ради побували у Каунасі (фото)

Депутати Львівської обласної ради Ярослав Кравченко та Святослав Шеремета взяли участь в святкуваннях Ганзейських днів та Дня міста Каунаса (Литовська Республіка), повідомили у прес-службі ЛОР.

Депутати вручили вітальний адрес голови Львівської обласної ради Петра Колодія мерові міста Каунас Андрюсу Купчінскасу та привітали мешканців та гостей Каунаса з Днем міста.

Окрім того, депутати провели робочі зустрічі з депутатами комісій культури та міжнародних відносин Каунаської міської ради.

"Ми провели черговий раунд переговорів про співпрацю з литовськими колегами, – зазначив після повернення у Львів Святослав Шеремета. – Зокрема, ми домовилися готувати спільні проекти в галузі культури та національної пам'яті на фінансування з Європейського союзу. Також ми запросили мера та депутатів міста Каунаса на фестиваль „Зашків – Земля Героїв”, який проходитиме у червні на батьківщині Євгена Коновальця у с. Зашкові Жовківського району, та на 3-тю міжнародну конференцію про УПА, яку вже традиційно організовуємо у Львові в жовтні".

 Каунас 1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: