Європейський тиждень сталої енергії відзначать у Львові в червні

Делегація ЄС в Україні цьогоріч обрала Львів місцем урочистого відкриття та проведення Європейського тижня сталої енергії в Україні. Упродовж тижня – з 23 до 27 червня – у різних куточках міста відбуватимуться різноманітні заходи. Вони відображатимуть змістовне наповнення та досягнення міської влади, місцевого бізнесу та мешканців у реалізації Плану дій зі сталого енергетичного розвитку до 2020 року.

Європейський тиждень сталої енергії у Львові є національним аналогом тижня сталої енергії в Європейському Союзі та спеціалізованим інструментом залучення громади до вирішення проблем сталого енергетичного розвитку міста. Цей масштабний захід проводитимуть цьогоріч у співпраці з Делегацією Європейської Комісії в Україні, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціацією «Енергоефективні міста України» та іншими зацікавленими партнерами. Він є частиною пакета зобов’язань, які добровільно погодилась виконувати міська влада Львова, приєднавшись у лютому 2009 року до європейської ініціативи Угода мерів.

Цей комплексний захід матиме дві цільові аудиторії:

-              «гості» – представлені здебільшого органами влади, що є учасниками Угоди мерів, та їх зацікавленими партнерами;

-              «мешканці» - власне ті, хто мають отримати очікувані вигоди від розробки та впровадження Плану дій зі сталого енергетичного розвитку Львова до 2020 року.

 

Довідка

У 2010 році Львів став одним із перших добровільних учасників Угоди мерів в Україні, який відкрив перелік місцевих органів влади, що узгоджують термін проведення своїх Днів сталої енергії з часом проведення Тижня сталої енергії в ЄС (Брюссель). Для ефективної реалізації цих заходів у липні 2011 року місто прийняло Програму сталого енергетичного розвитку до 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: