Львів’яни везуть одеситами вагон спільних цінностей

У Львові ініціювали встановлення пам’ятника меру Садовому
У Львові на сайті єдиної системи місцевих петиції львів’яни зареєстрували петицію про спорудження пам’ятника меру Львова Андрію Садовому в сквері Св. Юра.

20-го травня у вівторок о 19:40 на пероні Головного вокзалу Львова почнеться посадка на поїзд Львів-Одеса. Потяг відправляється в дорогу з особливим вагоном -- «спільних цінностей». Нульовий вагон(між 8 і 9-м) буде облаштований по-домашньому, щоб нагадати цінності, які нас українців об’єднують – це атмосфера спокою, миру, затишку і тепла рідного дому. Проїхав до Одеси, чи навпаки до Львова, а відчуття, ніби і не виходив з хати, бо Україна – це наш спільний дім. Прибуває в Одесу потяг о 8:36 в середу 21 травня.

Зранку з 11.00 в день відправки 20.05 у вівторок(вагонне депо, Левандівка, Курмановича, 1) волонтери почнуть облаштовувати вагон всередині, вішати фіранки та закінчувати приготування до відправлення. Щиро запрошуємо журналістів, беріть з собою пледи, м'які іграшки, книжки, диванні подушки, вазонки, рушнички, скатертини, вироби хендмейду, усе з чим асоціюється спокій, затишок та просте людське щастя.

Веземо з собою до Одеси цілий вагон спільних цінностей. Беремо з собою врівноважену львівську атмосферу та резервний запас спокою, акумульованого у вузьких вуличках старого міста. В свою чергу сподіваємося на одеський шарм та колорит привезений до Львова. Збираємося до Одеси, до своїх друзів, бізнес-партнерів, колег за фахом, однокурсників. Одеса та Львів завжди були близькими. Нас поєднувала душевна простота і почуття гумору. Ми завжди були інтернаціональними та відкритими для світу містами. В нас багато спільного... Ну хоча б два чудових Оперних театра. Нас поєднує спільне минуле, нам не дасть розгубитися спільне майбутнє.

Ми хочемо підтримати одеситів і поділитись своїм спокоєм у цей непростий час. Львів’яни також добре знають, що таке біль втрати і розуміють вагу співчуття. Всі ми – насамперед люди. Наші цінності – спільні. Це мир та спокій, родинне тепло та уважне ставлення до потреб кожного. Тому, хто намагається посіяти недовіру і ворожнечу між мешканцями України, не місце в нашому спільному «поїзді дружби». Цим поїздом подорожують лише люди із чистою душею та добрими намірами.
Телефони організаторів:
Костянтин (098) 8827185
Наталка (067)7839596

Запрошуємо бажаючих львів’ян у подорож. Звертайтесь за квитками.
20.05 о 20:23 відправлення зі Львова, 21.05 о 8:36 поїзд прибуде на місце призначення. 21.05 о 18:28 , прибуття 22.05. о 6:10.

Поїзд дружби працюватиме на енергії наших сподівань. Колеса стукатимуть у такт биття наших сердець. Готуйте гроші на квитки і відкривайте ваші обійми.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: