Табаков представляє романтично-соціальне відео на пісню «Запитай» (фото, відео)

У новому кліпі на ліричну пісню «Запитай» переможець другого сезону телепроекту «Голос країни» Павло Табаков виконує роль оповідача. За чотири хвилини на екрані перед глядачами проминає чотири життєві історії: такі різні, але й водночас такі схожі. Усіх їх об’єднують романтичні рядки із пісні «Запитай»: «Ти далеко, але я з тобою…».   

…Дівчина чекає хлопця з армії. Дружина чекає чоловіка-далекобійника із тривалого рейсу. Батьки чекають дочку-студентку, яка навчається у закордонному вузі. А батько із маленькою донею чекають на маму, яка поїхала на заробітки… Усі ці люди чекають на найрідніших і щодня живуть із думкою про скору зустріч з ними. Та, попри відстань, їхні серця промовляють: «Ти далеко, але я з тобою…».

Кліп "Запитай" – це маленьке кіно, - розповідає співак Павло Табаков. – Щирі людські емоції, переживання, які ми показали у цій відеороботі, - близькі і зрозумілі багатьом. Кожному із нас у своєму житті доводилося проходити випробування відстанню - когось чекати. А хтось і зараз, у цю мить, чекає на когось…

Головну роль у романтичному і водночас соціальному кліпі Павла Табакова «Запитай» зіграв першокласник Дмитрик. А десяток інших ролей дісталися як професійним акторам, так і акторам-аматорам. Зокрема, у відеоролик потрапив справжній солдат – хлопець, який служить в одній із українських військових частин.

Режисером кліпу виступив Тарас Дронь (компанія NORD Production). «У цьому відео на прикладі кількох класичних життєвих історій можна побачити емоційний стан людей, яких роз’єднала відстань, - каже режисер. – А хлопчик, який біжить по полю з летючим змієм і зустрічає несподіваних перехожих, - це наче добра звісточка здалека».tabakov00000068 tabakov00000390 tabakov00000543 tabakov00000788

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: