У Львові проведуть весняний бал «У країні квітів"

 21 травня о 15:00 годині працівники відділу соціальної роботи  Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з ГО «Мелодія життя», Товариством Червоного Хреста проведуть весняний бал «У країні квітів» для дітей та молоді з особливими потребами. Захід відбудеться у клубі «Picasso», що за адресою: вул. Зелена, 88.

Під час свята учасники заходу матимуть змогу продемонструвати свої вміння і таланти, знайти нових друзів та отримати гарне спілкування одне з одним.  Дівчата зі студії візажу «EgoStyle» стануть чарівницями та допоможуть всім учасникам перетворитись у квіткових персонажів з допомогою легкого макіяжу, зачісок та костюмованого вбрання. Опісля львівські співаки Назар Савко та Оксана Муха  подарують тепло пісні для молоді з особливими потребами. Наприкінці заходу кожен учасник отримає невеличкий подарунок.

«Надворі весна, все буяє і цвіте, в такий час хочеться жити і творити, тому ми  вирішили організувати свято, щоб наші діти і молодь з особливими потребами змогли відчути в собі всю силу природи, стати її частинкою та гарно провести час», - зазначила Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: