Cергій Дорофеєв став креативним продюсером телеканалу ZIK

Відомий теле-, радіоведучий і маркетолог у сфері ЗМІ Сергій Дорофеєв 16 травня підписав контракт із телеканалом ZIK. Він зайняв посаду креативного продюсера. Водночас уже восени Сергій Дорофеєв, імовірно, стане ще й ведучим нової авторської програми на ZIK.

«Я прийняв пропозицію телеканалу ZIK з однієї простої причини – інші пропозиції були пов’язані з ідеями, які в різні часи я вже втілював. ZIK запропонував виклик: фактично придумати і реалізувати новий телеканал. Як людина азартна я не міг це проігнорувати, – говорить Сергiй Дорофеєв.

У межах моєї компетенції буде проводитися програмування каналу, розробка нових продуктів і форматування наявного контенту. Також позиціонування, імідж і просування як усього бренду ZIKу, так і окремих його складових. Це саме те, чим я почасти займався в редакції ранкового мовлення «Інтера» до запуску ток-шоу «Стосується кожного» і чим займався в Мінську. Це те, що мені завжди було цікаво і що я давно викладав – маркетинг ЗМІ.

Центр ваги ZIKу зміщується в Київ, у планах каналу – відкриття столичної студії, розширення території покриття по всій Україні і збільшення числа ефірних платформ. Тож до осені я буду працювати виключно менеджером.

Звісно, за ефіром сумую. Та думаю, що вже восени повернуся «в кадр».

Так, і спасибі «Інтеру»! Якби не труднощі, через які мені довелося там пройти, я б так і не дізнався особливості національного телевиробництва.

Роботи попереду багато. Дякую колегам, які мене підтримують», – додав Сергій Дорофеєв.

Зазначимо, що Сергій Дорофеєв тривало жив і працював у Мінську. У Білорусі останній телеефір провів під час президентських виборів у грудні 2010 року – ток-шоу «Вибір». Президент Білорусі Олександр Лукашенко виявився дуже незадоволеним цим ефіром. Сергій фактично отримав заборону на професію в Білорусі.

У 2011-му році Сергій Дорофеєв розпочав співпрацю з українським «5-м каналом». Був ведучим авторської програми «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» та ток-шоу «Час: підсумки дня». У листопаді 2012 року став переможцем національної премії «Телетріумф» у номінації «Інтерв’юер».

Із квітня 2013-го і до квітня 2014-го співпрацював із телеканалом «Інтер».

Як повідомлялося, у квітні цьогоріч генеральний директор медіахолдингу ZIK Дмитро Добродомов заявив, що телеканал веде перемовини з Сергієм Дорофеєвим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: