Львівські правоохоронці на «гарячому» затримали трьох грабіжників

У Львові працівники міліції на «гарячому» затримали трьох зловмисників, котрі увірвалися у помешкання львів’янина та пограбували його.

На оперативний номер «102», 21 травня, надійшло повідомлення, що вчора близької 20.00 троє невідомих осіб увірвалися у приватний будинок, що знаходиться на вулиці На Чвертях.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що в той час, коли троє чоловіків розбили вікно будинку та увірвалися в нього, у будинку знаходився 49-річний господар помешкання. Зловмисники побили його дерев’яними та металевими палицями, після того нападники викрали два його ноутбуки.

Працівники міліції прибули на місце події і затримали грабіжників згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Правоохоронці встановили особи зловмисників, ними виявилися 27-річний, 47-річний та 46-річний місцеві мешканці. Зокрема, один з нападників вже був раніше судимий.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Вирішується питання про обрання нападникам міри запобіжного заходу.

З’ясовуються усі обставини події.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: