Львівські правоохоронці викрили наркоторговку

У Львові працівники міліції викрили зловмисницю, котра у своєму помешканні вирощувала коноплю, яку у подальшому переробляла на марихуану та збувала наркозалежним.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Личаківського РВ міста Львова, в ході моніторингу однієї із соціальних мереж, отримали інформацію про те, що одна з мешканок Львова вирощує у себе в помешканні коноплю.

Правоохоронці встановили, що 33-річна львів’янка за допомогою саморобного обладнання вирощувала коноплю, яку в подальшому переробляла на марихуану та збувала.

«Під час проведення санкціонованого обшуку на кухні у будинку зловмисниці виявлено та вилучено саморобну міні-теплицю, яка є в робочому стані, вісім вазонів розсади коноплі та інші предмети, які призначалися для виготовлення марихуани», - повідомив начальник Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко.

Вилучене зілля та обладнання направлено до НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами УБНОН ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: