Після президентських виборів ми повинні розпочати формування нової структури державного управління, - П’ятак

       „Під час процесу децентралізації влади на регіональний та місцевий рівень не можна автоматично переводити структури адміністрацій у виконкоми. Необхідно запропонувати нову систему управління”. На цьому наголосив у своєму виступі заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак на засіданні Регіональної ради підприємців у Львівській області, яке відбулося 20 травня у Будинку науки і техніки Львівської залізниці, повідомила прес-служба Львівської облради.

Валерій П’ятак переконаний, що до процесу формування нової структури державного управління в Україні потрібно приступити одразу ж після виборів Президента.

Заступник голови Львівської обласної ради зазначив: „Ми не маємо видумувати якийсь український велосипед. Адже моделі державного, регіонального управління та самоврядування, а також всі економічні інструменти апробовані у сусідніх державах”. Тому, на думку Валерія П’ятака, потрібно дуже швидко впроваджувати  реформи з врахуванням рекомендацій  міжнародних експертів.

Також Валерій П’ятак відзначив, що Львівщина зараз має для розвитку високий потенціал. „Ми отримали перемогу в рейтингу інвестиційної привабливості, що є добрим сигналом для інвесторів. Тому нині найважливішим є політична та макроекономічна стабілізація”, – зазначив заступник голови Львівської обласної ради.

Загалом, учасники засідання Регіональної ради підприємців у Львівській області обговорили стан соціально-економічного розвитку Львівської області, очікувані наслідки від входження України у зону вільної торгівлі ЄС. Також у межах засідання відбулася презентація концепції Обласної програми поводження з твердими побутовими відходами у Львівській області до 2020 року.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: