Найкращих кельнерів міста відзначили грамотами (фото)

Сьогодні у приміщенні Львівської міськради з нагоди святкування Дня Кельнера відбулося вже традиційне відзначення найкращих представників індустрії гостинності міста. Опісля представники Галицької школи гостинності провели безкоштовний бліц-семінар для нагороджених, під назвою «Продажі в ресторані».

Грамотами директора департаменту економічної політики ЛМР нагородили 130 кельнерів 60-ти закладів готельно-ресторанного бізнесу, які своїм відповідальним ставленням до роботи щоденно представляють Львів туристам, у якості гостинного міста.

У нагородженні взяли участь в. о. начальника управління економіки ЛМР Вікторія Довжик, відомий львівський ресторатор Вардкез Арзуманян, президент Львівського Туристичного Альянсу Олег Засадний та президент Гільдії рестораторів Львова Марк Зархін, які звернулися до присутніх з вітальними словами.

«Ваше свято створене у Львові. Фаховість львівських кельнерів створила в місті ту атмосферу готельно-ресторанного бізнесу, яка сьогодні стала вже легендарною за його межами», – зазначила Вікторія Довжик.

DSC_1424 DSC_1473

«З кожним роком вас все більше – і це чудово. Не буває поганих офіціантів – буває мало «дякую», – додав Вардкез Арзуманян.

«Ваша велика заслуга в тому, що Львів зараз сприймають як гідне, щоб його відвідували, місто. Тож хочемо, щоб ваш професіоналізм зростав з року в рік і приваблював до Львова ще більше туристів», – продовжив Олег Засадний.

«Радий, що у Львові відзначають таке свято, адже це борг львів’ян – вшанувати представників індустрії гостинності», – сказав  Марк Зархін.

Щороку 21 травня львів’ян та гостей нашого міста просять подарувати квітку улюбленому офіціантові, а ресторатори виходять попрацювати в зали своїх закладів і подають їжу та напої своїм гостям. У такий спосіб власники ресторанів та їх відвідувачі демонструють, що у Львові, який називає себе Привітним містом, робота кельнера – дуже важлива та почесна. Адже саме ці люди є обличчям нашого міста для багатьох туристів.

Особливість цьогорічного Дня Кельнера – те, що акцію підтримала низка зірок шоу-бізнесу. Зокрема, зголосилися попрацювати кельнерами скрипаль-віртуоз Олександр Божик, музикант-репер та ведучий ТРК «Львів» Гаврик, ще один репер MC Franyk, ведучі «Львівської хвилі» Галинка Лірник та Маріанна Фіртка. А в Cafe 1 для гостей буде подвійний сюрприз: директор закладу обслуговуватиме їх як офіціантка, натомість хлопці, які зазвичай працюють тут кельнерами, дадуть концерт – паралельно вони також є музикантами гурту К-402.

Святкування Дня Кельнера завершиться в нічному клубі «Метро» (м. Львів, вул. Зелена,14), де відбудеться вже традиційне «Кельнер-паті».

Нагадаємо, День кельнера у м. Львові святкують з 2009 року. Організаторами є департамент економічної політики Львівської міської ради, Клуб галицької кухні, Львівський Туристичний Альянс, Галицька школа гостинності та Гільдія рестораторів Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: