Прокурори обіцяють карати за сепаратизм

 Незнання Законів України, як відомо не звільняє від відповідальності і не є фактором пом'якшення. Власне тому серед військовослужбовців частин Міністерства оборони, дислокованих на теренах Львівської та Івано-Франківської області фахівцями Івано-Франківської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України було проведено низку роз'яснень з приводу законодавства України, повідомив заступник Івано-Франківського прокурора Андрій Величко.

-       У зв'язку з останніми подіями в державі, нами було прийнято рішення провести зустрічі зі всіма військовими колективами, що дислокуються в зоні відповідальності нашої прокуратури, - розповів Івано-Франківський  спецпрокурор радник юстиції Віталій Вдовитченко. - Зокрема ми виступили з роз'ясненнями вимог чинного законодавства з недопущення проявів сепаратизму та інших провокативних дій пов'язаних з масовими заворушеннями. Розповіли про наслідки, які можуть будуть після таких дій.

Потрібно наголосити, що серед військовослужбовців, які служать або призиваються із західних областей України вже традиційно є високий патріотичний дух та прагнення вберегти цілісність держави. Однак додаткові знання законодавства ще нікому не стали на заваді. Так, всі мають знати, що сепаратизм відповідно до українського законодавства може бути прирівняний до державної зради і каратись відповідно суворо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: