Росія готується вивезти із Донбасу 200 загиблих, - Порошенко (відео)

Ціна закликів так званого лідера Луганської народної республіки про введення російських миротворчих військ на територію України нульова. Мені невідомо, яку посаду займає ця людину, а Луганська народна республіка – це терористична організація, співпраця із якими є кримінальним злочином.

Про це на прес-конференції у Львові заявив кандидат на пост Президента України Петро Порошенко, інформує кореспондент Дивись. Інфо.

«Лідери терористичних організацій – це мародери, які щоденно вбивають людей, при чому 90% вбитих – це мешканці Донбасу, грабують пенсіонерів, грабують інкасаторські машини тощо», - сказав Порошенко.

Він також додав, що сьогодні на Сході триває підготовка до проведення операції із вивезення трупів більше 200 осіб, які брали участь у терористичній операції на Донбасі.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Нагадаємо, під час візиту до Львова Петро Порошенко також заявив, що виступає за проведення дострокових виборів до парламенту, розповів про те, що Юлія Тимошенко витрачає сотні тисяч доларів на піар у Савіка Шустера, а також додав, що середня заробітна плата на «Рошені» становить 7 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: