У Бориславі вимагають відставки Фірмана (фото)

22 травня на віче в Бориславі присутні проголосували за відставку Володимира Фірмана.

Його звинуватили в тому, що він не виконав жодного пункту своєї передвиборчої програми. Головними проблемами й надалі залишаються відсутність нормального водопостачання та погані дороги.Під час віче сталися провокації. Прихильники міського голови намагалися заволодіти мікрофоном.

За допомогою міліції провокаторам не дали здійснити задумане, хоча вони й викрикували, намагаючись заглушити тих, хто виступав.Відтак учасники віча рушили колоною до міської ради, вигукуючи “Фірмана - у відставку!”, “Банду геть!”.Міліціонери не пустили мітингувальників до міської ради.

Віче продовжилося перед приміщенням.

Відтак з’явився міський голова, який запросив присутніх до сесійної зали.Володимир Фірман намагався відповідати на запитання присутніх, але все звелося до того, що він ні за що не несе відповідальність, хоча й отримує 5 з половиною тисяч гривень заробітної платні.

Йому запропонували написати заяву про відставку, але він зіжмакав і викинув папір, заявивши, що якщо будуть зібрані 6 з половиною тисяч підписів (а саме стільки бориславців проголосувало за нього), то він задовольнить рішення громади.Неодноразово лунали вигуки: “Ганьба!” і “Відставка”.

Протестувальники вимагатимуть скликання позачергової сесії міської ради, на якій Володимира Фірмана мають відправити у відставку.

фімана-Геть2 фімана-Геть3 фімана-Геть4 фімана-Геть5 фімана-Геть6 фімана-Геть7 фімана-Геть8 фімана-Геть9

Тустань

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: