У Сех спохватилися – для вшанування Небесної сотні розроблять програму

 25 тисяч гривень благодійної допомоги для кожної з родин загиблих із Львівщини під час кривавих подій на Майдані у лютому зібрали народні депутати. Сьогодні, 22 травня, голова Львівської ОДА Ірина Сех передала конверти з грішми родичам герої Небесної сотні, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо. Також, як повідомила губернатор, обіцяні 100 тис. грн матеріальної допомоги з обласного бюджету будуть виділені вже до завтрашнього ранку.

Окрім цих коштів, для 400 поранених, які ще лікуються, передбачено 1 млн грн.

«Нема таких слів, щоб заспокоїти родини. Ми, живі, відчуваємо провину, що їх нема. Багато хлопців померли мало не на моїх руках», - наголосила Сех. Відтак, сказала, що хотіла б поїхати до кожного, хто втратив на Майдані рідних, а також запевнила, що родичів Небесної сотні пропускатимуть на прийом без запису та черги: «Не соромтеся, приходьте».

Відповідаючи на питання родичів, голова ОДА запевнила, що адресуватиме у Генпрокуратуру листи щодо кожного зі загиблих та ініціюватиме комплексну програму для вшанування пам’яті героїв і підтримки їх рідних. «Буде створена робоча група на рівні заступника голови ОДА», - пообіцяла Сех.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: