Вибори 25 травня тотожні із голосуванням за Незалежність України у 1991 році, - Порошенко (відео)

Вибори Президента України 25 травня обов’язково відбудуться. Плани Кремля щодо створення Малоросії в Україні провалились. Однак важливо, щоб українці обрали Президента України уже у першому турі, оскільки це стане перемогою над сепаратистами і терористами.

Про це йшлось на прес-конференції у Львівському прес-клубі за участі кандидата на пост Президента України Петра Порошенка та лідера «Третьої української республіки» Юрія Луценка, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«За ці два місяці країна кардинально змінилась: і військова агресія, і події на Сході створили нову Україну, яка є набагато більше об’єднаною і відповідальною. Я впевнений, що явка на цих виборах буде дуже високою», - наголосив Петро Порошенко.

Кандидат у Президенти також наголосив, що поняття «Південний Схід» як загроза національній єдності було повністю зруйновано.

«Я вночі приїхав із Одещини і я давно не бачив стільки українських прапорів», - сказав Порошенко.

Також лідер «Солідарності» наголосив на героїзмі українських військових, які захищають жителів Донбасу від російської агресії.

«Участь у виборах – це дуже важливий елемент у відстоюванні Незалежності України. Уявіть, що ви йдете голосувати за Незалежність України у 1991 році. Це абсолютно тотожні поняття. Не треба думати, що це вибори одного чи іншого кандидата – це вибори того, чи бути Україні, чи ні, оскільки єдиною метою сепаратистів є зрив виборів. Сааме тому я закликаю усіх прийти на дільниці», - сказав Петро Порошенко.

Деталі дивіться у відео Дивись. Інфо:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: